Senaste inläggen

Av Sofia Thoresdotter - 7 juli 2007 11:45

Koltrasten är kvar. Han har inte fattat att det har varit midsommar för längesen. Han gör mej riktigt glad. I morse när jag och vovven var ute var det jättehäftigt väder. ett mellanting mellan dimma och duggregn, när jag var liten sa dom att man blir vacker av sånt väder, det är sant tror jag.I torsdags sökte jag jobb igen, på en träningsskola, första gången jag ser en musikterapeuttjänst på platsbanken. Jag skrev att jag har ledarhund i ansökan, jag som inte ens brukar berätta att jag är synskadad när jag söker jobb, det ska bli intressant att se om dom törs höra av sej.Snart måste jag byta namn på min blogg, nu när mitt friår tar slut. Är det någon som har nåt bra förslag?

ANNONS
Av Sofia Thoresdotter - 3 juli 2007 14:07

jag är i skåne hos min mamma. Vi äter, sover, läser, lyssnar på musik och pratar. Har det bra med andra ord.

ANNONS
Av Sofia Thoresdotter - 1 juli 2007 14:25

I morse vaknade jag långsamt:1: vad är det som låter?2. var är jag3 det är nog telefonen4 var är den5 var är hunden6 telefonen är på soffbordet7 jag är hemma.8 hunden är hos hundvakten i skåneDå hade det slutat ringa. I bland undrar man om man verkligen har sovit eller om man har befunnit sej i nåt ännu djupare tillstånd.Sofia Thoresdottermusikterapeut Fleminggatan 57 112 32 StockholmSweden tel: +46732476877

Av Sofia Thoresdotter - 1 juli 2007 00:15

Ja, här sitter jag och kollar på Amadeus och gråter... I dag kom jag hem från internatveckan med psykodramakursen. Det var verkligen som att komma hem från en annan planet. Dessutom har mina tidsbegrepp blivit helt galna, så det kändes som om jag hade varit borta i en evighet. Det skulle man faktiskt kunna tro även när man såg posthögen...I morgon åker vi till skåne och hämtar vovven som har haft semester.4 veckor kvar på friåret, och ännuhar jag inte blibiv headhuntad.

Av Sofia Thoresdotter - 22 juni 2007 15:25

Koltrasten här utanför, han sjunger som besatt. Han skiter tydligen i att det är midsommar och dags för honom att sluta, det gör mej glad.Allt som jag bekymrar mej för verkar ordna sej just nu, lite snopet mitt i lättnaden, för vad ska jag då oroa mej för??Nu ska jag gå på fest i alla fall och träffa folk jag inte känner, det ska bli kul. Ovant för mej är också att jag inte har hjälpt till med att ordna lekar och sånt, skönt.

Av Sofia Thoresdotter - 22 juni 2007 10:35

midsommarafton i stan, det är nog nästan det bästa jag vet. Alldeles stilla och öde på gatorna och det känns som om fåglarna tar tillbaks stan för ett tag. Jag har alltid gillat att vara kvar här över midsommar. Jag minns en gång:Jag och en vän hade följt med hennes pojkvän och hans kompisar till nånstans ute på landet. Mitt i natten rymde vi därifrån. Alla sov och vi bara gick. Det var ljust förstås, och fågelsång, förstås,... Vi fick vänta i över en timme på bussen till Nortälje och sen fick vi vänta där också. Inne i stan köpte vi en massa lösgodis och satte oss på en bänk. Vi kände oss som om vi hade vunnit ett pris, eller som om vi hade kommit ifrån något hemskt i blotta förskräckelsen, en lättnadens suck.Jag saknar henne.

Av Sofia Thoresdotter - 21 juni 2007 19:35

Vi blev insläppta... och inte nog med det. Vi var dessutom välkomna. supertrevligt ställe, god mat jättebra service, kortsagt fantastiskt. Stället heter Toscano coh ligger på Timmermansgatan 13.I går kväll pratade vi om att det, ändå, trots allt, är sorgligt att vi blir glada och tacksamma bara för att vi blir behandlade som folk.I dag har jag varit i otakt med klockan hela dagen. Jag tycker att jag gör saker hela tiden, men får ändå ingenting gjort.

Av Sofia Thoresdotter - 20 juni 2007 10:35

morgontankar om rättigheterI kväll ska vi gå på krogen med en kompis, min pojkvän och jag. Det är hon som har bokat bord, men vi kommer att komma först. Därför går jag nu här hela dagen och har ont i magen för att jag ska bli avvisad i dörren. Det är inte alls otänkbart, resturangägare har rätt att avvisa sånna som mej, det kan dom görahelt lagligt. Är det någon som läser min blogg som tycker att det är bra att jag ska ha det såhär. Våra politiker tycker tydligen att det är helt ok i alla fall. Det tycker inte jag. Jag vill bo i ett land där det är självklart att jag ska få vara överallt.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se