Senaste inläggen

Av Sofia Thoresdotter - 22 augusti 2007 20:44

Här ligger kurslitteraturen i drivor, andra böcker också för den delen och disk och tvätt.Jag har ont i halsen och ont i huvet och vår nya chef kör karusell med oss. en ny metod tror jag, snurrar så fort och mycket att vi till sist inte har en aning om vad som händer och vips... ... Artiklar som ska skrivas och en massa pappersarbete som ska göras och vad händer då:Då bakar jag chokladmuffins.

ANNONS
Av Sofia Thoresdotter - 15 augusti 2007 00:37

När jag ska plugga på högskolan måste jag ha kontakt med studenthälsan för att få min kurslitteratur på ett medium som jag kan läsa. Visst är det konstigt.. som om jag vore sjuk..

ANNONS
Av Sofia Thoresdotter - 15 augusti 2007 00:37

bra hjälpareKompis heter en hund som brukar komma springande och störa mej och min ledarhund. Han är snäll och glad, men han stör oss ju ändå. Nu har det blivit så att när vi närmar oss stället där kompis brukar komma springande, börjar min hund bli okoncentrerad och ouppmärksam, så nu kan man säja att kompis stör även om han inte kommer. Hittills har det inte hänt något farligt, men risken är stor när min ledarhund i stället för at spana efter hinder som jag annars skulle gå in i, måste kolla efter kompis...Så här om dagen tänkte jag att jag skulle förekomma honom. När vi närmade oss den kritiska platsen och min hund började vobbla, frågade jag några förbipasserande om dom såg en lös hund i närheten. Det gjorde dom och dom förklarade precis var han var, sen fortsatte dom. Det gjorde vi också och precis när vi var jämsides med kompis och jag hörde honom ta sats röt jag nej. Han blev så frövånad att han tvärstannade och vi kunde fortsätta utan att bli mera störda. När vi kom ikapp mina hjälpare tackade jag dom för hjälpen, men dom verkade inte förstå att dom hade gjort nytta.Kompis husse då, nja, han tycker att jag är knäpp och hysterisk som skriker på hans snälla hund.

Av Sofia Thoresdotter - 5 augusti 2007 21:40

Vad är det för en mystisk sjukdom som drabbar kungsholmsbor så fort dom skaffar hund? Det har jag ofta undrat. Den yttrar sej oftast på två sätt:1: Man tappar talförmågan och antagligen också rösten.2 Man gömmer sej i buskar.I bland uppträder dom här symtomen samtidigt, men dom kan också uppträda var för sej. Varför jag tror att det är en sjukdom, Jo, för om dom inte är allvarligt sjuka, så är dom antingen korkade eller elaka och det vill jag ju intre tro om mina medmänniskor.Hur jag menar då:Jo, jag vet inte hur många gånger jag har skrivit snälla, instruktiva och humoristiska insändare om att när man är ute med sin und och möter nån med ledarhund, så måste man ge sej till känna, säja nåt i stil med, Här kommer jag med en hund. Gör man inte det så gör man både mej och min hund osäker och det i sin tur gör att vi kan skada oss eftersom hon blir ouppmärksam och okoncentrerad. Detta gäller i synnerhet om man gömmer sej i buskarna med sin hund för att "inte störa". många gånger har jag också berättat detta för hundägare som jag möter. Det här borde man ju förstå av sej själv, men om man inte ens förstår det när man läser det, eller när någon berättar det för en, ja, då är man korkad.Eller, dom kanske tycker att det är jättekul att stå och smyga på mej och min hund, liksom osynliga för mej. Dom kanske njuter av att veta att dom ser mej men att jag inte ser dom. Det kanske är jättekul att se att jag blir osäker, men att jag inte kan göra något och att min hund blir osäker. Tänk om det är så att dom ara är helt vanligt elaka...Nej, jag tror inte det. därför har jag dragit slutsatsen att det är en mystisk sjudom som drabbar alla som skaffar hund på kungsholmen, så lyd ett gott råd från en som har sett konsekvenserna:akta er!

Av Sofia Thoresdotter - 2 augusti 2007 21:30

efter två dagar på jobbet har jag:redan grälat med min pojkvän om en skitsak, något som knappast har hänt på hela friåret,börjat känna av min ständiga och akuta hungeroch fått fantastiskt mycket tinnitus.Ändå har jag tagit det lungt. Det kanske är själva arbetsplatsen som är problemet, eller jag ändå är det mycket bättre stämning där nu än innan jag gick på friår undar vad som händer.en kul grej är att jag kommer att åka till Vien i slutet av september. nu ska jag bara fundera över om och i så fall vem jag skulle vilja ha med mej och sen får vi se om någon vill och kan.Nu ska jag inte till jobbet förrän på tisdag. Jag får gäster i helgen men dom sköter sej mest själva. Och i morgon går ansökningstiden ut för jobbet jag sökte i solna.

Av Sofia Thoresdotter - 30 juli 2007 15:00

I bland önskar jag att min inneboende ville flytta tillbaks hit. Jag har aldrig haft det så städat som när hon bodde här, inte för att hon städade så mycket, utan för att jag gjorde det. Nu är det så att varje gång jag ska ställa ner en full tekopp på bordet, så står det redan en där, fast tom...

Av Sofia Thoresdotter - 30 juli 2007 12:30

två dagar kvar på friåret. I dag är det födelsedagskalas i hökarängen och i morgon ska jag och J ut och fira slutet... Det blir nästan som nyårsafton. Vad har man när man inte har friår tro? Tvångsår???

Av Sofia Thoresdotter - 28 juli 2007 21:50

Vågiga Matroser...På aktuellt var det ett barn som sa att det var så kul att se dom vågiga matroserna som klättrade så högt i masterna... Jättebra uttryck tycker jag

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se