Direktlänk till inlägg 11 september 2007

i väntan på netxtra

Av Sofia Thoresdotter - 11 september 2007 19:54

Ja, här sitter jag och väntar. Netxtra är jättera dom gånger jag inte orkar gå till en affär och hoppas på att dom som jobbar där har tid att hjälpa mej att hitta grejer. Lite dyrare, men då kan jag sitta här och välja och vraka i lugn och ro. Det är ju bara det att dom kan komma mellan 18 och 22 och man kan ju inte göra riktigt vad som helst när man väntar.

 

Nu har jag äntligen blivit frisk och det firade jag med ett låååångt yogapass i går, och jag tog ju i för mycket förstås, så nu har jag ont över allt. Det fattas bara att jag ska börja gnissla också.

 

I dag skrev jag till en person som hade skickat ett sånt där kedjemail till mej att jag visst kan tänka mej att ha kontakt med honom, men i så fall en personlig, annars kan det kvitta. Sen kände jag mej faktiskt lite modig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia Thoresdotter - 9 oktober 2007 19:39

Eftersom bloggagratis har blivit ännu mer otillgängligt för mej som är synskadad, så blir jag nu tvungen att välja att byta till en blogg där man vill att alla ska kunna blogga.   Därför finns jag från och med nu på: Sofiatankar.blogspot.com   Kom gä...

Av Sofia Thoresdotter - 9 september 2007 16:51

I hökarängen finns en tant som vi brukar kalla för "skällande tanten". Det är inte särskilt snällt, men sant. Vovven och jag brukar möta henne och hennes lilla hund Eba på morgonprommenaden och man hör henne på långt håll, tanten alltså: tanten: Tys...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se