Direktlänk till inlägg 3 september 2007

Dom reparerar vår

Av Sofia Thoresdotter - 3 september 2007 20:01

Dom reparerar vår hiss, Min hund tycker inte om att gå i trappor, särskilt inte uppför.Det gör inte jag heller, särskilt inte med bihåleinflammation, det blir så knöligt när man inte kan andas.På varje våning stannar hon och viftar på svansen:"Nu är vi framme, titta, här är en precis likadan dörr som vi har"När dom är klara är det meningen att vår hiss ska kunna prata, bra om man känner sej ensam...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia Thoresdotter - 9 oktober 2007 19:39

Eftersom bloggagratis har blivit ännu mer otillgängligt för mej som är synskadad, så blir jag nu tvungen att välja att byta till en blogg där man vill att alla ska kunna blogga.   Därför finns jag från och med nu på: Sofiatankar.blogspot.com   Kom gä...

Av Sofia Thoresdotter - 11 september 2007 19:54

Ja, här sitter jag och väntar. Netxtra är jättera dom gånger jag inte orkar gå till en affär och hoppas på att dom som jobbar där har tid att hjälpa mej att hitta grejer. Lite dyrare, men då kan jag sitta här och välja och vraka i lugn och ro. Det är...

Av Sofia Thoresdotter - 9 september 2007 16:51

I hökarängen finns en tant som vi brukar kalla för "skällande tanten". Det är inte särskilt snällt, men sant. Vovven och jag brukar möta henne och hennes lilla hund Eba på morgonprommenaden och man hör henne på långt håll, tanten alltså: tanten: Tys...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se