Direktlänk till inlägg 3 september 2007

Vad jag blir

Av Sofia Thoresdotter - 3 september 2007 20:01

Vad jag blir trött på dom där som, så fort man träffas säjer: Vi måste ses!För det första, just då ses vi ju faktiskt, så varför säjer dom så,För det andra, det är nästan alltid så att dom säjer att man måste ses, men förväntar sej att man själv ska ta kontakt, gör man inte det så blir det ingen träff, så efter flera månader när man råkar stöta ihop med varandra säjer dom det igen: du vi måste verkligen ta och ses nån gång...Varför gör dom så och vad glad jag skulle bli för ett bra och dräpande svar på ett sånt där uttalande.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia Thoresdotter - 9 oktober 2007 19:39

Eftersom bloggagratis har blivit ännu mer otillgängligt för mej som är synskadad, så blir jag nu tvungen att välja att byta till en blogg där man vill att alla ska kunna blogga.   Därför finns jag från och med nu på: Sofiatankar.blogspot.com   Kom gä...

Av Sofia Thoresdotter - 11 september 2007 19:54

Ja, här sitter jag och väntar. Netxtra är jättera dom gånger jag inte orkar gå till en affär och hoppas på att dom som jobbar där har tid att hjälpa mej att hitta grejer. Lite dyrare, men då kan jag sitta här och välja och vraka i lugn och ro. Det är...

Av Sofia Thoresdotter - 9 september 2007 16:51

I hökarängen finns en tant som vi brukar kalla för "skällande tanten". Det är inte särskilt snällt, men sant. Vovven och jag brukar möta henne och hennes lilla hund Eba på morgonprommenaden och man hör henne på långt håll, tanten alltså: tanten: Tys...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se