Direktlänk till inlägg 24 augusti 2007

Två instälda jobb,

Av Sofia Thoresdotter - 24 augusti 2007 10:52

Två instälda jobb, det känns jätttekonstigt. Jag har inte ställt in några jobb på flera år.Det verkar inte som om den febernedsättande medecinen gör nån nytta och i öronen knastrar det betänkligt. I kväll åker jag till J, så får han pyssla om mej och gå ut med vovven åt mej. Imorse när jag skulle kalla inhenne kom det bara ett krax. Hon blev så förvånad att hon kom ändå. Jag äter choklad, fast det är ganska onödigt, för jag känner inte vad den smakar. Nu ska jag krya på mej.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia Thoresdotter - 9 oktober 2007 19:39

Eftersom bloggagratis har blivit ännu mer otillgängligt för mej som är synskadad, så blir jag nu tvungen att välja att byta till en blogg där man vill att alla ska kunna blogga.   Därför finns jag från och med nu på: Sofiatankar.blogspot.com   Kom gä...

Av Sofia Thoresdotter - 11 september 2007 19:54

Ja, här sitter jag och väntar. Netxtra är jättera dom gånger jag inte orkar gå till en affär och hoppas på att dom som jobbar där har tid att hjälpa mej att hitta grejer. Lite dyrare, men då kan jag sitta här och välja och vraka i lugn och ro. Det är...

Av Sofia Thoresdotter - 9 september 2007 16:51

I hökarängen finns en tant som vi brukar kalla för "skällande tanten". Det är inte särskilt snällt, men sant. Vovven och jag brukar möta henne och hennes lilla hund Eba på morgonprommenaden och man hör henne på långt håll, tanten alltså: tanten: Tys...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se