Alla inlägg under juli 2007

Av Sofia Thoresdotter - 15 juli 2007 17:25

Vi är prylgalna, min pojkvän och jag. Nu har vi ägnat hela helgen åt att bima över knäppa ljudklipp till varandras mobiltelefoner för att sen ge olika personer och gruppper av personer olika signaler. Jättekul, förstatt dela in sina kontakter i olika grupper, en del passar ingenstans och en del passar nästan överallt. Mina psykodramakompisar har i alla fall hamnat i samma grupp och den har fått motivet ur psyco som sin signal. Det är jag nog mest nöjd med. Sen har jag skapat en profil som heter hysterisk, med bara helt galna signaler... Ja ni hör själva.Nu är jag hemma igen och ute på min gård är det barnkalas. Alla ljud hörs jättebra hit upp, så man skulle kunna tro att dom är här inne allihop. Det gör inget, det är nästan som att smygtitta. Jag kan till och med höra vad alla säjer...

Av Sofia Thoresdotter - 13 juli 2007 11:15

Mail från Bolivia. Min vän skriver att hon vill berätta om hur vackra bergen är nu när det ligger snö på topparna. Hon och en vän klättar upp i dom och han har en flöjt med sej. När han spelar där uppe tänker hon på mej. Hon undrar om jag är hel.Gud vad jag längtar efter henne och efter bergen. Jag tror att jag kommer att bli hel.

Av Sofia Thoresdotter - 11 juli 2007 11:35

Tre veckor kvar på friåret.Jag lyssnar på revolutionssånger från Bolivia. En livecd med en fantastisk publik som kan varenda text och som sjunger av hjärtans lust. Det gör mej jättelycklig och jätteledsen på samma gång. Lycklig för att dom hoppas och vill och tror och ledsen för att det antagligen inte hjälper.

Av Sofia Thoresdotter - 7 juli 2007 11:45

Koltrasten är kvar. Han har inte fattat att det har varit midsommar för längesen. Han gör mej riktigt glad. I morse när jag och vovven var ute var det jättehäftigt väder. ett mellanting mellan dimma och duggregn, när jag var liten sa dom att man blir vacker av sånt väder, det är sant tror jag.I torsdags sökte jag jobb igen, på en träningsskola, första gången jag ser en musikterapeuttjänst på platsbanken. Jag skrev att jag har ledarhund i ansökan, jag som inte ens brukar berätta att jag är synskadad när jag söker jobb, det ska bli intressant att se om dom törs höra av sej.Snart måste jag byta namn på min blogg, nu när mitt friår tar slut. Är det någon som har nåt bra förslag?

Av Sofia Thoresdotter - 3 juli 2007 14:07

jag är i skåne hos min mamma. Vi äter, sover, läser, lyssnar på musik och pratar. Har det bra med andra ord.

Av Sofia Thoresdotter - 1 juli 2007 14:25

I morse vaknade jag långsamt:1: vad är det som låter?2. var är jag3 det är nog telefonen4 var är den5 var är hunden6 telefonen är på soffbordet7 jag är hemma.8 hunden är hos hundvakten i skåneDå hade det slutat ringa. I bland undrar man om man verkligen har sovit eller om man har befunnit sej i nåt ännu djupare tillstånd.Sofia Thoresdottermusikterapeut Fleminggatan 57 112 32 StockholmSweden tel: +46732476877

Av Sofia Thoresdotter - 1 juli 2007 00:15

Ja, här sitter jag och kollar på Amadeus och gråter... I dag kom jag hem från internatveckan med psykodramakursen. Det var verkligen som att komma hem från en annan planet. Dessutom har mina tidsbegrepp blivit helt galna, så det kändes som om jag hade varit borta i en evighet. Det skulle man faktiskt kunna tro även när man såg posthögen...I morgon åker vi till skåne och hämtar vovven som har haft semester.4 veckor kvar på friåret, och ännuhar jag inte blibiv headhuntad.

Skapa flashcards